У Парку культури розквітли гіацинти та магнолії. Фоторепортаж

3545 0
На території парку працює 40 камер відеонагляду.
Фото: Світлани Кухарук

Фото: Світлани Кухарук

У Парку культури цього року висадили кілька десятків дерев та багато різноманітних квітів. Про це Tvoemisto.tv розповів директор Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького Олександр Молодий.

«Цьогоріч ми висадили вже не один десяток дерев, а квіти ми постійно садимо у великій кількості. У парку з’явились магнолії, таксодіуми, хвойні дерева. З квітів відпочинкову зону прикрашатимуть троянди, клематиси, азалії, гіацинти та ще багато інших сортів», – говорить він.

Читайте також: Законсервований простір. Чого бракує культурі і відпочинку у львівському парку

Також керівник парку розповів, що на території зараз працює 40 камер, які допомагають відслідковувати, аби люди не нищили насаджень.

Нагадаємо, минулих вихідних у львівському парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького розпочався сезон атракціонів.

Анна Чистякова

Фото: Світлани Кухарук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!