Київ

У переході біля метро «Університет» збивають натуральний травертин

880 0
Ремонт підземного переходу коштує майже 2,9 млн грн.
Фото: Ксенія Семенова

Фото: Ксенія Семенова

У ході ремонту в переході біля метро «Університет» збивають коштовний натуральний травертин і кладуть замість нього сіру плитку. Про це заявила депутатка Київради Ксенія Семенова.

«Перехід на Університеті викладений натуральним травертином. Квадратний метр нового коштує від 2к, старого кількадесят тисяч. Його збивають і кладуть стрьомну сіру плитку гранітну якусь широкого вжитку», - наголосила вона.

Згідно із даними на сайті Prozorro поточний ремонт підземного пішохідного переходу на перетині вул. Пирогова та бульвару Тараса Шевченка, коштує майже 2,9 млн грн.

Як підкреслила Семенова, загалом цей ремонт разом із капітальним ремонтом вулиці Пирогова  коштує 12 мільйонів.

Нагадаємо, на даху пам'ятки архітектури на вулиці Володимирській, 4 знову почали зводити скляну надбудову.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!