У персональних кабінетах вступників з’явилися запрошення на НМТ

1164 0
Дізнатися про місце проведення чи графік тестувань можна в особистому кабінеті.
Умовне фото

Умовне фото

Вступники, які зареєструвалися на Національний мультипредметний тест, отримали запрошення на його проходження, у якому вказані дата, час та місце випробування. Про це повідомили у Міністерстві освіти та науки України.

Кожен, хто записався на НМТ, може дізнатися про місце проведення чи графік тестувань в особистому кабінеті. У МОН закликають не запізнюватися на тестування, бо допуск до нього припинять за 10 хвилин до початку.

Доєднатися до НМТ можуть і українці за кордоном, тестування там буде таким самим, як в Україні.

«Спеціально обладнані комп’ютерні центри, українськомовні педагоги, яких навчили українські експерти, – усе, як удома», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Чому історія України – не обов'язковий предмет на НМТ. Пояснення

Також важливо, що час, вказаний у запрошеннях – київський. Абітурієнти за кордоном можуть перевести його у місцевий за допомогою таблиці.

Нагадаємо, основна сесія НМТ пройде з 5-23 червня 2023 року.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: НМТ 2023

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!