У поїзді «Київ-Варшава» збільшили кількість вагонів. Додаткові місця будуть доступні з березня

1660 0
З 1 березня до поїздів напряму «Київ-Варшава» чіплятимуть ще один вагон.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

«Укрзалізниця» із 1 березня додає до популярного рейсу «Київ-Варшава» ще один вагон, у напрямку з Варшави до України збільшена кількість вагонів вирушить 2 березня. Про це повідомили в компанії.

Додаткові квитки можна буде купити лише у застосунку «Укрзалізниці», продаж відкриють 28 лютого о 08:00.

Варшавський напрямок доступний тільки для зареєстрованих пасажирів з реальним номером телефону. Одна особа може придбати можна не більш як чотири квитки.

Читайте також: Укрзалізниця змінила правила продажу квитків на міжнародні рейси

Маршрутом курсують винятково вагони міжнародного стандарту RIC з тримісними купе, «Укрзалізниця» додає їх до рухомого складу в міру того, як ремонтує.

Рейс із Києва до Варшави був найпопулярнішим міжнародним потягом у 2022-му, кількість місць на маршруті вирішили збільшити. Через ажіотаж та активізацію перекупників «Укрзалізниця» перевела продаж квитків на найпопулярніший міжнародний рейс № 67/68 Київ – Варшава – Київ винятково в онлайн-канали, а також обмежила кількість доступних для купівлі квитків в одні руки до чотирьох.

Додамо, у січні 2023-го «Укрзалізниця» розширила мережу залізничних сполучень України та Польщі та призначила поїзди за маршрутами Київ — Харків, Київ — Перемишль та Київ — Варшава, Хелм.

Ігор Ющенко

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!