У поліції розповіли деталі затримання двох причетних до вбивства львів’янина

3115 0
Ще двох підозрюваних розшукують.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

Поліцейські затримали двох зловмисників, причетних до розбійного нападу та вбивства львів’янина. Ще двох причетних – розшукують. По це повідомили у поліції Львівської області.

Зі зброєю на львів’янин напали 22 квітня у під’їзді будинку на вулиці Павлова.

«Четверо зловмисників із закритими балаклавами обличчями напали на двох львів’ян. Вони застосували вогнепальну зброю, при цьому один із потерпілих, віком 49-років, від отриманих поранень помер на місці події, другий – 50-річний, отримав забої. Зловмисники заволоділи значною сумою грошей, після чого втекли з місця події на автомобілі», – розповів очільник поліції Львівщини полковник поліції Василь Віконський.

За фактом співробітники відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України та п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – довічне позбавлення волі із конфіскацією майна.

У Львові та на території області ввели поліцейські спецоперації – до розшуку та затримання зловмисників задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. За кілька годин правоохоронці виявили автомобіль Ford, який зловмисники, втікаючи, залишили на вулиці Медової Печери біля лісу.

«Невдовзі після виявлення автомобіля поліцейські затримали першого зловмисника – раніше судимого 45-річного львів’янина, який під час нападу отримав вогнепальне поранення у ногу. 23 квітня, проведеними оперативно-розшуковими заходами ми встановили місце перебування та затримали одного з його спільників, також жителя Львова віком 40 років. Ще двоє нападників перебувають у розшуку – оперативні заходи тривають», – повідомив Василь Віконський.

Досудове розслідування триває. За інформацією Tvoemisto.tv, вбили водія валютника, а сам він перебуває в реанімації.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!