У Польщі, біля кордону з Львівщиною, перекинувся автобус з українцями

1328 0
У ньому на момент аварії перебували 59 громадян України та двоє водіїв.
Фото: tvn24pl

Фото: tvn24pl

У Польщі, біля пункту пропуску «Угринів-Долгобичув» перекинувся автобус із 59 українцями. ДТП сталася близько 4:00 год 27 січня. Про це повідомляє RMF FM.

Як йдеться у повідомленні, автобус перекинувся в районі села Голуб’є Люблінського воєводства під час повороту. У результаті аварії 18 людей були доправлені до лікарень у найближчих містах. Їхньому життю нічого не загрожує, зазначив Кшиштоф Томасяк, черговий воєводського штабу державної пожежної служби в Любліні. Решті пасажирів надали притулок у школі в Долгобичуві, поки для них не організують заміну автобуса.

За даними видання, на місці досі працюють екстрені служби, які з'ясовують подробиці аварії.

Нагадаємо, уранці 19 листопада у польському селі Верешин Люблінського воєводства потрапив у дорожньо-транспортну пригоду автобус з українцями. Транспорт врізався у дерево, загинуло троє людей. 

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!