У Польщі автобус з українцями потрапив у ДТП. Серед загиблих – дитина

3965 0
Семеро людей потрапили до лікарні.
ФОТО: RMF

ФОТО: RMF

Уранці 19 листопада у польському селі Верешин Люблінського воєводства потрапив у дорожньо-транспортну пригоду автобус з українцями. Транспорт врізався у дерево, загинуло троє людей. Про це повідомляє RMF.

Загалом в автобусі їхало 10 українців. В якийсь момент втобус з'їхав на зустрічну смугу, потім у кювет і врізався в дерево.

Двоє людей загинули на місці, третю намагалися реанімувати, проте вона також померла. При цьому зазначають, що серед загиблих – шестирічна дівчинка.

Читайте також: У Львові сталася потрійна ДТП. Є ускладнення в русі

Інших пасажирів автобуса госпіталізували. 

Відомо, що українців їхали до прикордонного переходу в Долгобичуві. Попередньою причиною аварії називають те, що водій автобуса заснув за кермом.

Нагадаємо, у Львові в п'ятницю, 17 листопада, сталася ДТП за участю службового автомобіля патрульної поліції. Пішохід, який постраждав, помер у лікарні.

Тетяна Дзяма

_____________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!