У Польщі відкрили перші заклади «Львівських круасанів»

3668 0
Перший заклад за кордоном відкрили у прикордонному польському місті Згожелець.
Фото: Львівські круасани

Фото: Львівські круасани

Українська мережа «Львівські круасани» вийшла на європейський ринок. Перший заклад за кордоном відкрили у прикордонному польському місті Згожелець. Ще один заклад з’явився у Вроцлаві (у партнерстві). Також готуються до відкриття закладу у Варшаві, точна дата поки невідома. Про це повідомляє видання The-village. 

Читайте також: Поїсти та підтримати. 8 закладів, які відкрили у Львові переселенці

Як відомо, мережа планує роботу за двома моделями: відкриття власних пекарень та франчайзингових. Новим напрямом займається команда з центрального офісу.

Адреси закладів:

  • Згожелець: Zgorzelec Plaza - Twoje Centrum Miasta

  • Вроцлав: ul. Wita Stwosza 57

  • Варшава: ul. Nowy Świat 37 

«Зміни асортименту не буде, але начинку деяких круасанів адаптували під польський ринок. Усі інгредієнти постачатимуть місцеві виробництва. На адаптацію меню в команди пішло три місяці: «Не секрет, що польська продукція відрізняється смаком від української. Команда зробила все можливе, щоб складений круасан у Польщі смакував аналогічно українському або навіть краще», – коментують у Lviv Croissants.

Зазначимо, мережа Lviv Croissants має 141 заклад в Україні. Першу пекарню відкрили у Львові в 2015 році.

Нагадаємо, «Львівські круасани» після візиту Джолі можуть вийти на американський і польський ринки.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!