У Польщі загорівся автобус з українцями

975 0
Початковою причиною самозаймання стало блокування та нагрів гальмівної системи.

У Польщі автобус з українцями сполученням Слупськ – Тернопіль загорівся на ходу у місті Томашові Любельському. Про це повідомила місцева поліція

«Вчора, близько 23:35, під час руху вулицею Замойською в Томашові Любельському, автобус «Ван Гула» загорівся і негайно спалахнув. На щастя, водій вчасно зупинився і незадовго до того, як пожежа захопила транспортний засіб, пасажири покинули вагон. Для гасіння палаючого вагона на місце прибули поліцейські та пожежники», – зазначили у поліції.

За визначенням поліції, громадяни України подорожували автобусами: 2 водії та 29 пасажирів за маршрутом Слупськ –  Тарнополь. Відомо, що внаслідок пожежі ніхто не постраждав та не потребував медичної допомоги.

Початковою причиною самозаймання, зазначають у поліції, стало блокування та нагрів гальмівної системи. Дорога в цьому місці була заблокована до самого ранку.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!