Київ

У Повітряних Силах не підтверджують збиття над Києвом гіперзвукової ракети «Кинжал»

844 0
У пресслужбі Повітряних Сил звинуватили КМВА у поширенні інформації, яку ворог використає проти України.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Повітряних Силах спростували збиття балістичної ракети «Кинжал» над столицею вночі 4 травня. Про це пише Сусіпільне.

«Я вже спростував тисячу разів, ви мали б це бачити вчора. Була ймовірність застосування, але балістичних ракет не зафіксовано. Те, що там розповідають деякі голови військових адміністрацій, вони вже отримали за це», — сказав речник Повітіряних Сил Юрій Ігнат.

Раніше видання Defense Express повідомило, що із власних джерел отримало фото уламків ракети, збитої над Києвом 4 травня. Як стверджують автори публікації, уламки належать російській ракеті «Кинжал».

Перед цим у КМВА повідомляли, що в ніч на 4 травня Київ було атаковано ударними дронами та, ймовірно, ракетами балістичного типу, Всі цілі було збито.

Водночас у зведенні Повітряних Сил того дня було вказано, що над Україною було збито 18 дронів з 24, але про збиття жодних ракет не повідомлялося.

Пізніше у Повітряних Силах відмовилися від коментарів і порадили звертатися за «додатковою актуальною, оперативною та достовірною інформацією, яку використає ворог у війні проти України», до КМВА і Defence Express.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!