У пожежі на Львівщині постраждав 60-річний чоловік

1225 0
Чоловік отримав опіки середньої тяжкості, його доставили до лікарні.
Фото умовне/ДСНС

Фото умовне/ДСНС

На Львівщині в с. Яворів трапилась пожежа, внаслідок якої постраждав 60-річний житель села. Його госпіталізували з опіками середньої тяжкості. Про це повідомила ДСНС у Львівській області.

«Пожежа трапилась в с. Яворів Самбірського району в цегляному житловому будинку. Вогнем знищено дах на площі 80 кв. м, пошкоджено перекриття на площі 8 кв.м. Внаслідок пожежі отримав опіки чоловік 1963 року народження, якого у середньому стані важкості госпіталізовано в КНП «8-а міська клінічна лікарня м. Львова». Врятовано житловий будинок та господарську будівлю»− йдеться у повідомленні. 

Також за минулі вихідні вогнеборці Львівщини здійснили 15 виїздів на ліквідацію пожеж.

Читайте також: В Рясне-1 сталася пожежа у багатоповерхівці. 10 людей евакуювали

Також нагадуємо про важливі правила безпеки:
• не паліть у ліжку;
• слідкуйте за станом та справністю електромережі;
• у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, обігрівачі, тощо;
• не залишайте малолітніх дітей без нагляду, та не дозволяйте їм бавитися сірниками;
• намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності.

Нагадаємо, що в багатоповерхівці Львова на вулиці Виговського сталася пожежа. Ймовірною причиною могло стати необережність під час куріння.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!