У «Приват24» з’явилась опція пошуку і сплати штрафів за порушення ПДР

2202 0
Сплатити штраф в один клік можна за допомогою будь-якої карти, прив'язаної до «Приват24».
Фото: companies.dev.by

Фото: companies.dev.by

Приватбанк додав у застосунок «Приват24» новий функціонал пошуку і оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху, у тому числі оформлених системою відеофіксації порушень, яка працює в Україні з 1 червня. Про це повідомляє пресслужба банку.

Сервіс зі сплати штрафів доступний всім клієнтам банку в новій веб-версії Приват24 та мобільному банку Privat24 для Android і iOs.

Для отримання інформації про неоплачені штрафи потрібно перейти в розділ «Платежі» – «Штрафи за порушення ПДР». У мобільній версії для iOS штрафи можна знайти в розділі «Платежі» через пошук одержувача «Штрафи за порушення ПДР», – йдеться в повідомленні банку.

Читайте також: На Львівщині ще немає жодної камери для автофіксацій порушень ПДР

«Приват24» автоматично «підтягне» інформацію з бази даних МВС за номером ІПН клієнта банку. Також отримати інформацію про неоплачені штрафи можна за номером постанови про накладення штрафу.

Сплатити штраф в один клік можна за допомогою будь-якої карти, прив'язаної до «Приват24».

Нагадаємо, що з 1 червня почала працювати система автоматичної фотовідеофіксації дорожнього руху - на перших етапах фіксуватиметься тільки перевищення встановленої швидкості руху.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!