У розважальному парку біля Львова грала російська музика

4363 0
Працівник комплексу увімкнув російську пісню з лайкою.
Фото: УРУРУ

Фото: УРУРУ

У неділю, 23 червня, у дитячому парку розваг «Уруру», що біля Львова, лунала російська музика з лайкою. Відповідне відео поширили у соцмережах. 

«Я хочу висловити своє глибоке обурення з приводу ситуації, яка склалася сьогодні під час мого візиту до вашого дитячого комплексу «Уруру». Я була там разом зі своєю сестрою, якій всього 10 років. На території комплексу грала музика країни-агресора, причому з використанням ненормативної лексики», – написала відвідувачка комплексу Юлія Мандзуняк у Facebook.

«Так, вчора на території нашого парку пролунала пісня російською мовою ще й з лайливими словами! Це – недопустимо !!! Це сталось випадково. Працівник знайшов канал зі українською музикою, але, коли пісні закінчились, він перемкнувся на інший канал автоматично, де заграла саме ця огидна пісня. Ми провели роботу із персоналом та, зокрема, працівником, який відповідає за музику. Він отримав догану. Це було вперше і в останне! Обіцяємо, що більше таке не повториться і нашим відвідувачам не вʼянутимуть вуха від такої творчості! Просимо щире вибачення у всіх, кому довелось стати свідком цієї неприємної ситуації!», відреагували у адміністрації парку.

Зазначимо, що Верховна Рада України ухвалила закон про заборону використання російської музики, а також проголосувала за закон щодо заборони імпорту та продажу книг з рф. 

Нагадаємо, що молодик із Одеси на вулиці в центрі Львова співав пісні музиканта, що народився в срср, Віктора Цоя і нахамив нардепці Наталії Піпі, яка зробила йому зауваження. Вона написала на нього заяву у поліцію через виконання російськомовних пісень. Також Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти повідомило, що радянський рокер Віктор Цой не включений до переліку тих, хто створює загрозу національній безпеці, адже помер до 1991 року. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!