У Рудно біля Львова є проблеми з тиском води. На ремонт треба 4,5 млн грн

630 0
Раніше у селищі влаштували додатковий водопровід на вул. Лісній.
Фото: львівводоканал

Фото: львівводоканал

На деяких вулицях Рудно, що входить до Львівської територіальної громади, є проблеми з тиском води. Тому прокладають другий додатковий водопровід – на вул. Шевченка. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Як йдеться в повідомленні, це допоможе збалансувати тиск води на проблемних вулицях та покращити якість послуг з водопостачання у Рудно вцілому.

Раніше у селищі влаштували додатковий водопровід на вул. Лісній. У 2022 році селищні мережі під'єднали до водопроводу з насосної станції «Карачинів», проклавши відрізок нового водопроводу до смт Рудно.

Водночас на деяких вулицях залишилися проблеми із тиском. Зокрема, йдеться про вулиці Шевченка, Лисенка, Галицьку, Квіткову, Драгоманова, Вишневу, Вишенського, Лісну.

Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Укрінвестбуд», їх планують завершити впродовж літа. Вартість проєкту – майже 4,5 млн грн.

Нагадаємо, що у 2022 році Рудно реалізували важливий проєкт – громаду забезпечили якісною питною водою. 

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!