У Рудно прокладають додатковий водопровід протяжністю 1,8 км

1343 0
Це допоможе збалансувати тиск води на п’ятьох проблемних вулицях.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Рудно, на вул. Лісній, прокладають додатковий водопровід. Частину водопроводу мають закільцювати на бічній вул. Шевченка. Це допоможе збалансувати тиск води на п’ятьох проблемних вулицях, про це розповіли у департаменті міської агломерації ЛМР.

Як зазначили у ЛМКП «Львівводоканал», загалом тут має бути прокладено 1 км 882 м труб різних діаметрів. Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Укрінвестбуд», їх планують завершити впродовж літа.

«Попри проведений комплекс ремонтних робіт з налагодження якісного водопостачання у Рудно, на деяких вулицях досі є проблеми із тиском, які спричинені поганим технічним станом сільських мереж. Йдеться про вулиці Шевченка, Лисенка, Галицьку, Квіткову та Драгоманова. Ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб розв’язати проблему. Кільцююча мережа на вулицях Шевченка-Лісна дозволить збільшити тиск на проблемних вулицях», – зазначили у «Львівводоканалі».

Нагадаємо, торік у Рудно реалізували надважливий проєкт – громаду забезпечили якісною питною водою. Проте через поганий технічний стан сільських мереж на кількох вулицях виникли перепади з тиском. Зараз працюють над усуненням цих проблем.

Додамо, для забезпечення мешканців Рудно питним водопостачанням, Львівводоканал взяв на баланс уже наявні сільські мережі. Їх під’єднали до водопроводу з насосної станції «Карачинів». Для цього проклали відрізок нового водопроводу до смт Рудно. Відтак, мешканці села отримують чисту питну воду з артезіанських свердловин ЛМКП «Львівводоканал». Раніше вони отримували технічну воду зі свердловини КП «Теребля», яка була непридатна для споживання.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!