У Шевченківському гаю відкриють хатинку Святого Миколая

1318 0
Хатинкка буде відчинена для дітей з 16 по 19 грудня.
Фото: Getty

Фото: Getty

У музею народної архітектури та побуту ім. Кл. Шептицького (Шевченківський гай) у Львові відкриють «Хатинку Миколая». Вона буде відчинена для дітей віком 6-9 років з 16 по 19 грудня.

Джерело: музей народної архітектури та побуту ім. Кл. Шептицького

Читайте також: Львів’ян запрошують стати помічником Святого Миколая

16 і 19 грудня на дітей очікує: 

  • майстерка «помічника Миколая», діти разом задекорують велику Різдвяну Зірку для спільної коляди чи вертепу, яку заберуть собі для класу і добрих справ
  • весела мандрівка у світ традицій і казки
  • зустріч зі Св. Миколаєм, який вручатиме подарунки
  • крафтовий подарунок від Музею кожній дитині

Максимальна кількість дітей в групі – 28 осіб (+ 2 дорослих супроводжуючих). Вартість квитка для однієї дитини становить – 250 грн (пільговий 200 грн). 

У «Хатинці Миколая» 17-18 грудня відбудеться: 

  • майстерка «помічника Миколая», декорування Різдвяної Зірочки, яку дитина забере з собою для коляди чи вертепу
  • мандрівка у світ традицій і казки
  • зустріч зі Св. Миколаєм, який вручатиме подарунки
  • крафтовий подарунок від Музею кожній дитині

Вартість квитка для однієї дитини – 300 грн (пільговий 250 грн). У вартість включено перебування 1 дитини та 1 дорослого-супроводжуючого. Щоб потрапити у «Хатинку Миколая» потрібно зателефонувати за номером: +38 (068) 525 91 85, аби узгодити часові слоти, доступні для відвідування в обраний вами день.

Зазначимо, до пільгової категорії належать: діти учасників АТО і ООС, діти з числа внутрішньо переміщених осіб, діти з багатодітних сімей. 

Нагадаємо, цього року віряни відзначатимуть свято на честь святителя Миколая Чудотворця не за Григоріанським календарем 6 грудня, а за Юліанським – 19, як і раніше.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!