У Шевченківському районі Києва відновили пошкоджені ракетами будинки

1587 0
На вулиці Гаврилишина відновили дві багатоповерхівки, вони постраждали під час ракетних обстрілів столиці 16 березня.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

Голова Шевченківського району Олександр Поповцев проінспектував стан виконання робіт у багатоповерхівках, які постраждали внаслідок ворожих ракетних обстрілів. Також було проведено комісію з питань підтвердження готовності будинків до експлуатації після виконання відновлювальних робіт та підписання актів готовності закінчених капітальних ремонтів об’єктів.
 
«Дві багатоповерхівки на вулиці Богдана Гаврилишина, що постраждали від ракетних обстрілів у березні, повністю відновили. У пошкоджених будинках проведені роботи з ремонту покрівель, сходових клітин, інженерних мереж та замінено ліфти, відновлено асфальтне покриття прибудинкових територій. Завершили соціальний ремонт в квартирах. Найближчим часом мешканці зможуть повернутися до своїх квартир», — зазначив Олександр Поповцев.

 

Нагадаємо, що 16 березня внаслідок потрапляння уламків снаряду у житловий будинок, стався обвал на 12-му та технічному поверхах, також було частково пошкоджено сусідній 9-поверховий будинок. Після обстеження технічного стану будинку експерти виявили, що несучі конструкції не пошкоджені і він може бути відновлений.

Ігор Ющенко

Фото: Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!