Політична реклама

У Шевченківсьому гаю діти розмальовуватимуть піч

1288 0
З 31 травня до 1 червня у Музеї народної архітектури та побуту (Шевченківський гай) пройде ХІ театральний фестиваль дитячих та юнацьких колективів «Казка у гаю». Тут дітям розповідатимуть українські казки, а професійні актори покажуть дітям вистави.
wz.lviv.ua

wz.lviv.ua

Фестиваль приурочений до Дня захисту дітей і відбувається щороку, повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради.

У програмі фестивалю запланований перегляд конкурсних вистав від професійних акторів, які оцінить журі і нагородять кращих акторів, кращих режисерів та сценаристів, оберуть краще художнє оформлення та хореографію тощо.

Також для дітей пройдуть конкурси і майстер-класи народних ремесел, екскурсії, частування, подарунки, дискотека.

Впродовж фестивальних днів будуть діяти такі розважальні галявини:

-       «Галявина маленьких майстрів» – народні майстри проводитимуть для дітей та учасників-колективів майстер-класи з різних ремесел: ткацтва, гончарства, розмальовування печі, виготовлення ляльки-мотанки з сіна, тканини, серветок.

-       «Галявина казкарів» – байки та легенди від казкарів, розповідь про казки.

-       «Галявина розваг» – розваги та забави із Казковою панною, Квітковою панною та веселим Гайовичком.

-       «Плекальня» – колискові в українських традиціях плекання дитини.

За десятиріччя існування фестивалю його відвідали колективи із Польщі та багатьох міст України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!