У шпиталі Митрополита Андрея Шептицького відкрили пункт вакцинації

1430 0
Наразі працюватимуть у тестовому режимі, але якщо буде попит, то дні роботи розширять.
Фото: Galinfo.com.ua

Фото: Galinfo.com.ua

У шпиталі імені Митрополита Андрея Шептицького у Львові відкрили пункт вакцинації від Covid-19. Наразі він працює у тестовому режимі. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила завідувачка поліклінічного відділення Любов Гасюк.

Пункт вакцинації наразі працюватиме у вівторок та середу з 14.00 до 19.00, але якщо буде більший попит, то дні прийому розширять. Щепитися у шпиталі можуть всі за попереднім записом. Вакцинуватимуть у лікарні Pfizer, але планують надалі отримати всі інші вакцини, які доступні у Львові. 

Читайте також: «Не робіть так ніколи». Пульмонолог про розвиток пневмоній

Додамо, що поліклінічне відділення Шпиталю Шептицького розташоване за адресою вул. Озаркевича, 4. Деталі можна дізнатися за номером телефону: 068 699 1567.

Нагадаємо, що у Львові та області можна вакцинуватися  доступними вакцинами – Pfizer, AstraZeneca, Coronavac та Moderna. Пункти працюють упродовж дня з 9:00 до 20:00. Графік роботи центрі вакцинації у Львові та області читайте тут. Для того, аби отримати щеплення у центрі вакцинації можна попередньо зареєструватися через портал «Helsi» або прийти безпосередньо до центру. При собі необхідно мати документ, що посвідчує особу. 

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!