У січні у Львові відкриють дитячий садочок на 4 групи

3724 0
Тут зможуть вчитись 80-90 дітей.
фото: www.minipedia.org.ua

фото: www.minipedia.org.ua

1 січня у Львові запрацює дитячий садочок на 4 групи на вулиці Бортнянського, 12. Приміщення місто отримало від інвестора, що сьогодні, 3 грудня, затвердив виконком ЛМР.

Садочок зможе прийняти 80-90 дітей. Зараз тут закінчують ремонтні роботи.

«За кошти інвестора проведені майже усі ремонтні роботи. За кошти міського бюджету ми купуємо матеріали, обладнання, інвентар для того, щоб там із 1 січня 2019 року запрацювали 4 групи», – зазначила керівниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Читайте також: Як відкрити приватний садочок у Львові? Візуалізація

За її словами, юридичний департамент ЛМР 26 листопада оформив право власності на нерухоме майно на вул. Брртнянського, 12 – на будинок площею 586,2 кв. м, склад та огорожу. Натомість ТзОВ «ЖК Білий шоколад» отримало 0,07 га землі на вулиці Під Голоском для будівництва.

Нагадаємо, у львівських дитсадках за розпорядженням управління освіти почали створювати додаткові групи за рахунок ущільнення, що обурило багатьох батьків. Містяни створили петицію з вимогою скасувати це розпорядження, документ набрав необхідну кількість голосів, але його відхилили депутати. На одній з наступних сесій ЛМР мають розглянути іншу петицію - про заборону будівництва житлових комплексів без будівництва садочків і шкіл поряд.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!