У словнику Urban Dictionary з’явилося слово «зукраїнено»

1190 0
Можна перекласти як «бути зукраїненим», «зукраїнити».
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У словнику слів та фраз англомовного сленгу Urban Dictionary з’явилося нове слово ukrained (можна перекласти як «бути зукраїненим», «зукраїнити»). Про це повідомляє Читомо. 

Для цього слова користувачі запропонували такі визначення:

  • Коли ти – росія і ти вдираєшся в країну, а у відповідь отримуєш приниження на глобальному рівні;
  • Коли друга за величиною клептократія у світі, очолювана розумово обмеженим і некомпетентним апаратом, вирішує вдертися на територію свого мирного сусіда і в підсумку отримує такий удар, що їх економіка повертається у кам’яний вік;
  • Коли якийсь жахливий смердючий хлопець намагається знущатися з тебе, і в кінцевому підсумку йому стає так важко, що його онуки перенесуть ганьбу на своїх онуків;
  • Коли хтось, кого підтримують інші, протистоїть агресору, в кінцевому підсумку згаданий агресор його розбиває, а той, хто опирався, виявляє, що прихильників, на яких сподівався, немає.

 

Крім того, Україні на сайті дають визначення як «країні у Східній Європі, яка не росія, а росія – не Україна». 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!