У Києві вночі сталася пожежа в багатоповерхівці. Загинула жінка

1061 0
Причину виникнення пожежі та обставини трагічного випадку будуть встановлювати правоохоронні органи.
Фото: Головне управління ДСНС в м.Києві

Фото: Головне управління ДСНС в м.Києві

Столичні вогнеборці ліквідували пожежу в квартирі в Солом’янському районі. Під час гасіння пожежі в одній з квартир знайшли загиблу жінку. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС в місті Києві. 

«7 жовтня, о 02:37, до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Мартиросяна, 22, що у Солом'янському районі столиці. До місця виклику відразу ж було направлено рятувальників 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилося, пожежа виникла в кімнаті однієї із квартир на 5-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку», – пояснюють там. 

Під час гасіння пожежі було знайдено тіло жінки 1957 року народження без ознак життя. О 03:11 пожежу локалізували, о 03:17 – ліквідували.

Читайте також: Нобелівську премію миру присудили представникам України, росії і білорусі

До ліквідації пожежі залучили 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу.

Причину виникнення пожежі та обставини трагічного випадку будуть встановлювати правоохоронні органи.

Нагадаємо, столичні вогнеборці ліквідували пожежу в маршрутному таксі. Воно згоріло на ходу на Броварському проспекті, що у Деснянському районі столиці.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!