У Києві на ходу згоріла маршрутка

918 0
Жертв та постраждалих немає.
Фото: Головне управління ДСНС України в місті Києві

Фото: Головне управління ДСНС України в місті Києві

Столичні вогнеборці ліквідували пожежу в маршрутному таксі. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України в місті Києві. 

«6 жовтня о 14:48 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на Броварському проспекті, що у Деснянському районі столиці. До місця виклику відразу ж було направлено вогнеборців 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилося, під час руху сталося загоряння в маршрутному таксі «Богдан». Зупинившись, люди самостійно повиходили з транспортного засобу», – пояснюють там. 

О 15:02 пожежу бійці локалізували, а о 15:08 – ліквідували.

Читайте також: В Україні заборонять вмикати музику в громадському транспорті 

До ліквідації займання було залучено 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 10 чоловік особового складу.

Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронні органи.

Нагадаємо, ввечері 27 вересня у Подільському районі Києва пожежники ліквідували пожежу. Тоді в арці 5-поверхового житлового будинку сталось загоряння газової труби. Жертв та постраждалих немає.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!