Біля Львова з’явився сучасний спортивний дитячий майданчик

4344 0
Майданчик облаштували зі штучним покриттям, і він займає 2300 м2.
Фото: Львівська ОДА

Фото: Львівська ОДА

У Солонці біля Львова облаштували сучасний спортивний дитячий майданчик площею 2300 м2. Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації. 

Читайте також: У Львові з’явився спортивно-ігровий майданчик неподалік від центру

«Вже сьогодні ми можемо побачити результат – сучасне місце для активних занять спортом, як для молоді, так і для усіх охочих», – зазначили в ЛОДА.

На земельній ділянці є дитячий та спортивний майданчики, які встановили ще в 2006 році. Згідно з проектом там облаштували майданчик під міні-футбол та волейбол зі штучним покриттям з розмірами в межах огородження 22х42 м. для занять спортом на відкритому повітрі. 

Читайте також: У Львові шукають спонсорів, аби відновити баскетбольний майданчик у Стрийському парку

Йдеться про міні-футбольне поле, майданчик для волейболу, реконструкції також підлягає дитячий майданчик зі штучним покриттям із засипкою кварцевим піском. На дитячому майданчику виконали демонтаж та відновили всі елементи існуючого дитячого обладнання.

«Це добре, що жителям старої частини Солонки більше не доведеться возити дітей на майданчики до Львова, адже вони бігатимуть та розважатимуться у своєму новому, барвистому, а головне - безпечному просторі, який дуже близько до їхнього дому», – додали в ЛОДА. 

Крім того, на ділянці виклали бруківкою доріжки та зону відпочинку. По периметру запроектували та висадили вербу плакучу, сосну веймутову, декоративний бук, ялівець, самшит, лапчатку, акацію тощо. Також змонтували шість металевих опор зовнішнього освітлення, заввишки 6 метрів.  

Фото ЛОДА

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!