Київ

У столичному Гідропарку відновить роботу парк динозаврів

1510 0
У парку на киян і гостей міста очікуватимуть різноманітні тематичні зони з ретельно розробленими експозиціями під кожну фігуру динозаврів реальних розмірів.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

У Києві 29 квітня на території Гідропарку відкриють найбільший парк динозаврів в Україні, а також парк атракціонів. Про це йдеться у повідомленні КМДА.
 
Для юних відвідувачів аніматори Динопарку підготували багато веселощів та розваг: ігри з реквізитом, естафети, конкурси, елементи аквагриму, танцювальні батли, музичне супроводження, мінібульбашкову дискотеку. Крім того, всі діти отримають у подарунок фігурки з повітряних кульок.

Маленьких дослідників очікуватимуть й інші розваги, які входять у вартість вхідного квитка:

 – тюбінгова гірка;

 – мотузковий парк;

 – дитяча зона з гойдалками;

 – розкопки динозаврів;

 – динопоїзд;

 – підвісний міст;

 – динозавр, якого можна осідлати.

Повідомляється, що урочисте відкриття Динопарку відбудеться 29 квітня з 12:00 до 15:00. В усі інші дні він працюватиме з 10:00 до 20:00 без вихідних.

Безкоштовний вхід за наявності документів традиційно передбачено для дітей до 3 років, дітей-сиріт, дітей загиблих учасників війни, учасників АТО та бойових дій, дітей з інвалідністю з супроводжуючим, іменинникам до 12 років (у день свята), кожній третій та наступній дитині багатодітної сім’ї (за умови присутності всіх дітей).

До слова, днями у Києві відкрилися декілька нових виставок: на станції метро «Золоті ворота» працює інтерактивна виставказаснована на технологіях доповненої реальності – вона розповість про інструменти російської пропаганди, які рф використовує у висвітленні війни. У Софіївському соборі презентували ікони, написані на дошках з-під ящиків для патронів, а в київській мерії відкрили виставку, присвячену білоруським героям, які віддали свої життя у боротьбі з росіянами. Також у Національному музеї «Чорнобиль» проходить AR-виставка «Прип’ять. Машина часу».

 

 

ТЕГИ: парк, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!