Київ

У столичному зоопарку збираються випустити рожевих фламінго на відкритий простір

1052 0
Цими вихідними птахів можна буде побачити на літніх озерах.
ФОТО: КИЇВСЬКИЙ ЗООПАРК / FACEBOOK

ФОТО: КИЇВСЬКИЙ ЗООПАРК / FACEBOOK

Рожевих фламінго Київського зоопарку скоро можна буде побачити на відкритому просторі – уже цими вихідними їх збираються випустити на літні озера. Про це повідомили у КП «Київський зоопарк».

Повідомляється, що цьогоріч там облаштували нові зони комфорту із зеленими насадженнями та піщано-глиняними пляжами, а також створили гніздувальних ділянок. Усе це має не тільки поліпшити благополуччя птахів, а й допомогти їм в отриманні потомства.

Для відвідувачів біля експозиції фламінго облаштують роз’яснювальні таблички.

Також для птахів співробітники зоопарку готують особливу страву – «Чорноморську мішанку», що складається з чорноморської дрібної креветки, подрібненої морської та річкової риби декількох сортів, м’ясного фаршу, порізаного відварного яйця, кукурудзяного борошна, висівок, кількох різних круп, 6 видів свіжих рослинних інгредієнтів. Ця страва подається зі спеціальною вітамінно-мінеральною присипкою. Також зі стравою поєднується професійний гранульований корм «Фламінго», який київським зоологам передали європейські колеги.

Нагадаємо, що у березні також у КиївЗоо випустили на воду родину пеліканів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!