Київ

У столиці не планують відкривати пляжний сезон

416 0
Містянам рекомендують утриматися від відвідування пляжів з міркувань безпеки

Цьогоріч у Києві не планують відкривати пляжний сезон через дію воєнного стану. Таке рішення ухвалили на засіданні Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

Також киянам не рекомендують відвідувати пляжі та зони відпочинку. Зазначається, що масове скупчення людей може завадити безперешкодному доступу до укриттів під час повітряної тривоги.

Водночас фахівці виконуватимуть сезонні роботи на пляжних територіях і зонах відпочинку: обслуговуватимуть інженерні мережі, прибиратимуть і здійснюватимуть санітарну обробку територій, зокрема проти комах.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!