У Стрийському парку висадили плантації троянд

1606 0
Крім того в парку ростимуть троянди ще понад 8 сортів.
Фото: Львів. Містобудування

Фото: Львів. Містобудування

У Стрийському парку у Львові висадили кілька сотень кущів троянд понад вісім сортів. Серед них, зокрема, є і синьо-жовті квіти.

Джерело: Стрийський парк

«Днями у парку висадили кілька сотень кущів троянд. Тож вже на початку серпня очікуйте нову хвилю, але уже трояндового квіткового буму. Будуть навіть клумби із синьо-жовтих троянд», – йдеться у повідомленні.

Серед сортів, що висадили у парку є Ебб Тайд, Голден Бордер, Моді Блу, Керіо, Піоні Пінк, Помпонелла, Мімі Еден, Хендель та інші. Саджанці Львову подарувала благодійниця Тамара Кримчак. Очільники парку планують засадити трояндами усі клумби в просторі.

Читайте також: Львів втратив багато дерев, які можна було вилікувати. Розмова з арбористом

Нагадаємо, що у Львові висадили 125 тисяч сортових голландських тюльпанів у 70 локаціях Львова. Крім того, ще 100 тисяч цибулин тюльпанів висадили у Стрийському парку. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!