У торговому центрі біля Львова почали перевіряти Covid-сертифікати. Відео, фото

4642 0
У Львові таке правило почне діяти із 1-го листопада.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

У ТРЦ King Cross Leopolis на вулиці Стрийській, що розташований у селі Сокільники (Сокільницька ОТГ), почали перевіряти Covid-сертифікати та негативні ПЛР-тести на коронавірус у відвідувачів. Такі обмеження почали діяти від сьогодні, 25 жовтня, на території області. При цьому у Львові таке правило почне діяти із 1-го листопада.

Біля входу у ТРЦ King Cross Leopolis немає охоронників, які б перевіряли документи, але при вході майже в кожен магазин є охоронці, консультанти, які вимагають сертифікати чи негативні тести. Нові правила також вказані при вході у павільйони.

Певна частина відвідувачів не змогла потрапити у магазини, дехто обурювався, казав, що це незаконно, але були відвідувачі, які відповідали, що повернуться з документами.

«Мене не впустили у торговий центр, бо немає сертифікату про щеплення або ПЛР-тесту. Від сьогодні такі обмеження. На жаль… Я проти вакцини, не збираюся вакцинуватися, і тепер не можу купити собі якусь річ у магазині», – прокоментувала відвідувачка Оля.

Зазначимо, що не у всіх магазинах таки перевіряють вище зазначені документи, зокрема таку вимогу не озвучили у зоні закладі громадського харчування, кав'ярні та магазині Duna.

Нагадаємо, що від сьогодні, 25 жовтня, у відвідувачів закладів на території області вимагатимуть дані про вакцинацію від Covid-19. Заклади можуть працювати лише за наявності у персоналу «жовтого» або «зеленого» сертифікату про вакцинацію, негативного тесту на Covid-19 або документу від лікаря про протипоказання до вакцинації. 

Відео і фото Дар'ї Кучер

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!