У трьох містах заходу України цьогоріч відкриють нові великі ТРЦ. Що у Львові

23393 0
Йдеться про торгові центри в Івано-Франківську, Ужгороді та Мукачеві. Є також ті, що цього року планують почати будувати, зокрема, і у Львові.
Візуалізація нового ТРЦ у Стрию

Візуалізація нового ТРЦ у Стрию

Цьогоріч у Івано-Франківську, Ужгороді та Мукачеві відкриють нові торгові центри. Загалом на різних стадіях реалізації на заході країни є шість ТРЦ, які разом становлять 180 000 кв.м, пише Forbes.

Івано-Франківськ: торговельний центр А7 планують відкрити в листопаді на вул. Галицька, 57. Його загальна площа становитиме 10 000 кв. м, а торговельна – 7500 кв. м.

Фото з сайту Української Ради Торгових Центрів

Ужгород: чотириповерховий ТРЦ Ukraine на проспекті Свободи. Він займатиме близько 20 000 кв. м площі, з яких 12 000 кв. м буде відведено під оренду.

Мукачево: ТРЦ «Росвигів» розміститься на перехресті вулиць Росвигівська та Генерала Петрова. Загальна площа обʼєкту займатиме 5600 кв. м.

Читайте також: Де у Львові можуть з’явитися нові торгові центри

До слова, також цього року будівництво ТРЦ Warshawsky розпочнуть у Тернополі – це буде найбільший в місті ТРЦ загальною площею 64 367 кв. м. Проєкт чотириповерхового торгово-розважального центру на Підволочиському шосе передбачає 33 000 кв. м орендних площ та повноцінний автовокзал в структурі ТРЦ.

Фото: RDA.ua

Львів та Львівщина

У першому кварталі 2025 року планують відкрити ТРЦ Family Mall в Стрию Львівської області. Цей торгово-розважальний комплекс розташується на вул. Болехівська, 2. Він матиме підземний на 300 місць та наземний на 135 місць паркінги, а його загальна площа складатиме понад 26 000 кв. м, з яких 17 000 кв. м призначатимуться під оренду. Відкриття другої черги планують на перший квартал 2026 року.

Фото: RDA.ua

Цього року будівництво ТРЦ мають розпочати також у Львові, на вул. Шевченка, 313. Його загальна площа складе 51 300 кв. м, з яких 12 000 кв. м займатиме багаторівневий паркінг, ще 10 000 кв. м – підземний паркінг. В ТРЦ Kvartal City відкриється кінотеатр IMAX, а запуск об’єкта в роботу планують в першому кварталі 2026 року.

Фото з сайту Української Ради Торгових Центрів

Нагадаємо, що за останній період у Львові презентували плани на будівництво торгових центрів у різних районах: на вул. Замарстинівській, Навроцького, у Білогорщі та інші. Tvoemisto.tv писало про це детально тут.

Софія Шавранська

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!