У трьох пунктах пропуску на Львівщині спостерігають черги з легкових авто

1839 0
У ПП «Шегині» зупинилося 40 автомобілів.
ФОТО: ДПСУ

ФОТО: ДПСУ

Сьогодні, 15 серпня, станом на 12:00 у трьох пунктах пропуску на Львівщині спостерігають невеликі черги з легкових автомобілів. Про це свідчать дані Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Стан черг перед пунктами пропуску:

  • «Рава-Руська» – 0 л/а, 0 автобусів, 0 пішоходів (пропуск пішоходів – лише на вихід для евакуації);
  • «Грушів» –  0 л/а, 0 автобусів, 0 пішоходів (пропуск пішоходів – лише на вихід для евакуації);
  • «Краківець» – 20 л/а, пропуск автобусів на виїзд тимчасово не відбувається; пропуск пішоходів теж;
  • «Шегині» – 40 л/а, 0 автобусів, 0 пішоходів (пропуск пішоходів – у обох напрямках);
  • Смільниця» – 0 л/а, 0 автобусів, 0 пішоходів (пропуск пішоходів – лише на вихід для евакуації).

Додамо, що стежити за актуальною інформацією щодо стану черг на в'їзд до України із Республіки Польща можна за посиланням. Окрім цього, українці, які планують перетинати кордон, мають можливість переглянути інформацію про завантаженість пунктів пропуску на інтерактивній карті в режимі реального часу.

Читайте також: У пунктах пропуску на Львівщині облаштують пункти для відстою та створять е-чергу на кордоні

Нагадаємо, напередодні в ПП «Краковець» на 40% збільшили пропускну здатність для вантажівок, відкрили там новий термінал для легкових авто та автобусів. Модернізували ПП в межах пілотного проєкту «Відкритий кордон». Окрім цього, у пунктах пропуску у Львівській області планують восени запровадити платну е-чергу та облаштувати майданчики тимчасового відстою для вантажівок. Наразі в Україні діє єдиний пілотний проєкт – у Закарпатській області. Наступним об'єктом в Україні і першим на Львівщині має стати пункт пропуску «Краківець». Скасувати «живу чергу» у пункті пропуску «Краковець» і натомість запустити електронну планували ще кілька років тому. Детальніше, що це змінить, читайте в матеріалі Tvoemisto.tv.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!