У трьох районах Львівщини проводять рейди щодо незаконної вирубки дерев

3048 0
Відпрацювання триватиме кілька днів.
фото: пресслужба гу нацполіції у львівській області

фото: пресслужба гу нацполіції у львівській області

У Карпатському регіоні Львівської області, зокрема на територіях Сколівського, Турківського та Старосамбірського районів правоохоронці проводять рейди щодо незаконної вирубки дерев. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції Львівщини.

Так, протягом першої доби правоохоронці виявили та вилучили близько 200 колод нечипованих дерев різних порід та встановлюють їх походження.

Читайте також: Чому вода у Карпатах зносить дороги та забирає людські життя. Пояснення експерта

«Це масштабне відпрацювання, головною метою якого є виявлення фактів незаконної порубки лісу, а також перевезення та зберігання незаконно добутої деревини. Відпрацювання комплексне, проводиться у тісній взаємодії різними підрозділами поліції Львівщини та Національної гвардії України й триватиме кілька днів», – каже начальник Нацполіції Львівщини Василь Віконський.

Нагадаємо, що Карпатському регіону загрожує реальна та безпосередня небезпека, зокрема, через незаконну вирубку лісів. За останні роки в Україні відбулося кілька руйнівних паводків, які знищили мости і залишили людей без домівки. Детальніше читайте за посиланням

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!