Київ

У ТРЦ Gulliver заявили, що показ відеокліпу Маші Данілової на екранах ТРЦ був безкоштовним

964 0
ТРЦ Gulliver та організація dity.help стали на захист онуки секретаря РНБО

Трансляція іміджевого ролику на екранах ТРЦ Gulliver  була надана артистці як подяка за її участь у благодійному заході «Для дітей заради майбутнього». Про це йдеться на сторінці ТРЦ.

«Насправді трансляція іміджевого ролику на екранах була надана артистці як подяка за її участь у благодійному заході «Для дітей заради майбутнього», який Gulliver проводив 10 червня 2023 року спільно з dity.help», -  заявили у ТРЦ

Аналогічний допис з’явився і на сторінці dity.help.

Днями з'явилася інформація про те, що українська співачка Masha Danilova «пропіарила» свій кліп на пісню «Кайф» на найбільшому медіафасаді в Україні - в ТРЦ Gulliver. Мережею розповсюджувалася інформація, що 16-річна артистка під час повномасштабної війни витратила на рекламу понад мільйон гривень. Це викликало обурення серед громадян.

16-річна Маша Данілова, онука секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова. Вона показала цей момент на своїй сторінці в Instagram. Данілова дуже раділа та зазначила, що її мрія стала реальністю. Окрім цього, дівчина заявила, що усе можливо, якщо «багато працювати».

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!