У центральній частині Львова сьогодні запрацюють фонтани

1588 0
Із огляду на погодні умови наразі фонтани у центральній частині Львова працюватимуть лише впродовж дня, а на ніч їх вимикатимуть.
фото: лмр

фото: лмр

Львівські фонтани сьогодні запускатимуть в роботу. Із огляду на погодні умови наразі фонтани у центральній частині Львова працюватимуть лише впродовж дня, а на ніч їх вимикатимуть.

– «Водолій» і «Криниця з левами» з 10.00 по 21.00.

Читайте також: Як змінилися фонтани Львова упродовж ста років. Фото до і після

Якщо сильний дощ чи вітер, то фонтан автоматично вимикається, і потім відновлює свою роботу вже в наступному циклі. Про режим роботи фонтану біля Оперного театру повідомлять додатково.

Нагадаємо, що у Львові відреставрували низку фонтанів, у тому числі два на вулиці Коперника — «Водолій» та «Криницю з левами». А минулого року на площі Ринок встановили питний фонтан, що є двосекційним і ним можуть користуватися люди з інвалідністю та діти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!