На центральній вулиці Львова ускладнений рух

1448 0
На час робіт проїзд можливий лише однією смугою.
Фото: пресслужба ЛМР

Фото: пресслужба ЛМР

На вулиці Словацького ліквідовують просідання бруківки і мозаїки площею 45 м2 на ділянці між вул. Крушельницької і вул. Дорошенка. На час робіт на цій ділянці може бути ускладнений рух для транспортних засобів. Про це повідомили у Галицькій районній адміністрації.

Ремонтні бригади ЛКП «ШРП Галицького району» два дні проводитимуть поточний ремонт дорожнього полотна на вул. Словацького. Там виникло просідання дорожнього полотна, викривлення бруківки та мозаїки. Тому фахівці демонтують бруківку, вирівняють основу і постелять бруківку назад.

Читайте також: У Львові покращують доступність на площі Ринок. Що відомо

«Оскільки на цьому відрізку односторонній рух, то зазвичай автомобілі – як приватний так і громадський транспорт, рухався двома смугами. Однак на час робіт проїзд можливий лише однією смугою», – пояснили у Галицькій РА.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv зібрало інформацію, які вулиці перекриті у Львові через ремонтні роботи. Детальніше читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!