У центрі Львова можливі ускладення в русі через прорив водопровідної мережі

5169 0
Подачу води у мікрорайон довкола проспекту Свободи тимчасово вимкнули.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові у четвер, 12 жовтня, зранку на проспекті Свободи (за пам’ятником Тарасові Шевченку) трапився порив на водопровідній мережі, діаметром 800 мм. На місце оперативно виїхали ремонтні бригади Львівводоканалу. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Аби ліквідувати порив, фахівці відімкнули подачу води у мікрорайон довкола проспекту Свободи. Також через це можливі ускладнення руху транспорту на цій частині дороги. Завершити роботи та відновити водопостачання планують до 17:00. Для містян упродовж дня працюватиме водовозка. Відтак, у мешканців просять вибачення за тимчасові незручності. 

Нагадаємо, у Львові впродовж доби 12 жовтня будуть пориви південно-західного вітру 15 – 20 м/с. Під час негоди не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, адже пориви вітру можуть їх пошкодити.

Юлія Кметик

фото: Твоє місто

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!