У центрі Львова прорвало водопровід. Вулицю перекрили

1992 0
Також на деяких вулицях припинено водопостачання.
Фото: Львівська міськрада

Фото: Львівська міськрада

У Галицькому районі Львова на вул. Словацького, 14 стався прорив водопровідної мережі. У зв’язку з цим прилеглі дороги до зони ремонту перекриють, а також в навколишніх будинках припинять подачу води. Про це повідомила Львівська міська рада. 

«Ремонтні роботи плануємо завершити до 17:00 год. Вже зараз на місці працюють наші ремонтні бригади. Чекаємо на поліцію, щоб перекрити вулицю. Усі припарковані машини біля місця пориву забрали, щоб мати доступ до водопроводу», ‒ повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Читайте також: У Львові таки облаштують перехід на перехресті Стрийська-Рубчака

На час ремонтних робіт припинено водопостачання на вулицях: Волошина, Білозіра, Гребінки, Григоровича, Дудаєва, Князя Романа, Ковжуна, Костюшка, Лепкого, Листопадового Чину, Мартовича, Менцинського, Нижанківського, Огієнка, Поповича, Саксаганського, Січових Стрільців, Словацького, Стецька, Томашівського, Університетська, Фредра, Шопена, Щепкіна та просп. Шевченка.

Нагадаємо, що 5 липня На Львівщині розпочали ремонтні роботи моста через річку Дністер на автомобільній дорозі Монастирець-Поляна в с. Монастирець Комарнівської територіальної громади. Міст пошкодила повінь у липні 2008 року.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!