На Львівщині розпочали ремонт моста через Дністер, який був пошкоджений ще у 2008 році

1773 0
На це виділили 15 млн грн.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

На Львівщині розпочали ремонтні роботи моста через річку Дністер на автомобільній дорозі Монастирець-Поляна в с. Монастирець Комарнівської територіальної громади. Міст пошкодила повінь у липні 2008 року. Про це повідомляє заступник голова Львівської ОВА Юрій Бучко. 

«Мешканцям впродовж 15 років прилеглих сіл доводилося користуватися старим аварійним дерев’яним мостом, який не міг забезпечити безпеку та комфорт для жителів», – зазначає він. 

У повідомленні йдеться, що на ремонт було виділено 15 млн грн. Організацією ж, яка займеться виконанням робіт, виступила ПП «Транс-сервіс».

Читайте також: На Львівщині хочуть відремонтувати міст за 360 млн грн 

В межах будівельних робіт передбачено зварювання та монтаж металевих балок прогонової будови, влаштування монолітної залізобетонної плити, асфальтобетонного покриття, а також бар’єрного та перильного огородження.

Нагадаємо, що цей міст було зруйновано через негоду, а тендер на відновлення з’явився ще у середині травня. Детальніше за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!