У центрі Львова продали приміщення за 4,5 млн грн

2269 0
Йдеться про нежитлові приміщення другого поверху.
ФОто: Prozorro.Продажі

ФОто: Prozorro.Продажі

Управління комунальної власності Львівської міської ради за 4,5 млн грн продало приміщення на вул. Костюшка, 16.

Джерело: Prozorro.Продажі

Йдеться про нежитлові приміщення другого поверху загальною площею 52,5 м², які виставили на продаж 4 січня за стартовою ціною 1,2 млн грн. Пʼятеро учасників взяли участь в аукціоні, який відбувся 12 січня. Найвищу ціну – 4,5 млн грн запропонувало ПП «Марка». Управління комунальної власності ЛМР має повідомити ПП «Марка» про намір підписали угоду купівлі-продажу.

Читайте також: Закинутий комплекс будівель на Львівщині продали за понад мільйон гривень

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ПП «Марка» зареєстроване у Львові на вул. Золотій. Компанія займається торгівлею устаткуванням. Власниками компанії є львів’яни Богдан Бабяк і Тарас Танчак. 

Нагадаємо, історичну будівлю на площі Міцкевича у Львові зголосились купити за 412 млн гривень.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!