У центрі Львова відкриють готель французької мережі Ibis Red

9104 0
Готель з'явиться на місці колишнього салону краси «Чародійка».

На місці колишнього салону краси «Чародійка» на вул. Франка, 23А відкриють готель французької мережі Ibis Red. Відповідні містобудівні умови та обмеження для ТзОВ «Елембуд» та ТзОВ «Чародійка Холдинг» затвердили під час засідання виконкому учора, 5 квітня, пише Zaxid.net.

Висота будинку під час реконструкції не зміниться, на технічному п'ятому поверсі облаштують офісні приміщення. За словами головного архітектора Львова Юліана Чаплінського, зараз будівля має не надто привабливий вигляд, оскільки задум радянських архітекторів виконали не повністю. Місто хоче, аби модерністичний фасад зі сторони вулиці залишився, оскільки він буде логічним щодо історичної забудови. Юліан Чаплінський каже, що в будівлі планується подвійний фасад, у якому будуть всередині вікна, а зовні — скло.

Читайте також: Львівський університет фізкультури збудує спорткомплекс з басейном. Візуалізація

Згідно з аналітичною системою YouControl, власниками ТзОВ «Чародійка Холдинг» є кіпрська компанія «Айесем Сайпрус ЛТД» та Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Кемет», керівником якого є Дмитро Палієнко. Він також є засновником кількох будівельних фірм групи Avalon, співвласником яких є львівських депутат та бізнесмен Григорій Козловський. Власником ТзОВ «Елембуд» є Олександр Барилюк.

Додамо, що салон краси «Чародійка» збудували у 70-х роках, проте він закрився в часи незалежності. Зараз більшість приміщень будівлі не використовуються.

Готелі Ibis належать міжнародній мережі AccorHotels, заснованій у 1967 році. Перший готель Ibis відкрили у Бордо у 1974 році, зараз у світі їх працює понад тисячу. У Львові у 2015 році на перетині вулиць Франка та Шухевича відкрили перший готель мережі — Ibibs Style.

Фото та візуалізація ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!