У центрі Львова висадили перші квіти

1632 0
На «квітковому годиннику» висадили 1408 шт віол.
фото: лмр

фото: лмр

У центральній частині Львова почали висаджувати перші квіткові композиції. Сьогодні, 5 березня, висадили віоли на «квітковому годиннику» біля пл. Митної. Також біля нього облаштували квіткові композиції. Про це повідомили у ЛМР. 

«Відзначу, що на «квітковому годиннику» і композиціях біля нього підрядник висадив 1408 шт віол (братчики). У разі похолодання, то це не зашкодить віолам. Наразі цього тижня більше квітів висаджувати не плануємо. Чекаємо трохи теплішої температури зовнішнього повітря, щоб облаштовувати квіткові композиції на інших знакових локаціях нашого району», – розповів начальник відділу комунального господарства Галицької РА Віктор Дубиняк.

Читайте також: На Львівщині знайшли нове місце гніздування червонокнижного чорного лелеки

Нагадаємо, в Львівській області стартує екологічна акція із захисту унікальних рослин. Мешканців закликають не зривати та не купувати первоцвіти. 

Юлія Кметик

Фото: ЛМР

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!