У ЦНАПах Львова з’явились нові послуги. Перелік

3577 0
Згодом у ЦНАПах запрацюють нові комплексні послуги.
фото: Олександра Мазуренка

фото: Олександра Мазуренка

У ЦНАПах Львова запрацювали комплексні послуги, сформовані за життєвими обставинами: «Новонароджений малюк», «Зміна прізвища» та «У зв’язку зі смертю». Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: ЦНАПи Львова консультуватимуть підприємців

«Скажімо, при народженні дитини батьки мають змогу звернутися до ЦНАП Львова для державної реєстрації народження, і при отриманні свідоцтва про народження — одразу ж подати документи для реєстрації місця проживання новонародженого, отримання державної допомоги при народженні дитини, встановлення статусу, видачі посвідчень багатодітної сім'ї та призначення допомоги. Такий сервіс дозволить зменшити кількість візитів громадянина до різних структур із восьми до трьох», — пояснили в департаменті адміністративних послуг ЛМР.

У департаменті адміністративних послуг кажуть, що згодом у ЦНАПах запрацюють більше комплексних послуг. Нові сервіси доступні у ЦНАПах за адресами:

  • пл. Ринок, 1, (бічний вхід)
  • вул. К. Левицького, 67
  • просп. Червоної Калини, 72а
  • вул. Виговського, 32
  • вул. Хвильового, 14а,
  • вул. Генерала Чупринки, 85
  • вул. Шевченка, 374

Читайте також: Які послуги надають ЦНАПи Львова. Оновлений перелік

Нагадаємо, раніше у ЦНАПах стало можливо отримувати, продовжити дію або скасувати дозвіл на працю іноземців та осіб без громадянства.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!