У власність держави повернули ділянку в Брюховичах за понад 2 млн грн

1285 0
Раніше ця ділянка незаконно перейшла у приватну власність.
Брюховичі, умовне фото / Варіанти

Брюховичі, умовне фото / Варіанти

У державну власність повернули незаконно передану земельну ділянку вартістю понад 2 млн грн. Відповідний позов Львівської обласної прокуратури задовольнив Шевченківський районний суд Львова. Про це повідомили у прокуратурі.

Суду вдалося встановити, що колишній голова однієї з територіальних громад склав та видав завідомо неправдивий офіційний документ – державний акт на право приватної власності на землю. 

Як результат, земельна ділянка лісогосподарського призначення вибула незаконно, а це 0,15 га у Брюховичах. Зараз її зобов’язали повернути у власність держави.

Читайте також: Мін'юст скасував право власності на готель у Брюховичах

Нагадаємо , Верховний Суд скасував рішення апеляційного суду, згідно з яким земельна ділянка з водоймою в Брюховичах біля Львова мала б і надалі залишатися в оренді Альбіни Савчук. Тепер апеляційний суд зобов’язали заново розглянути справу про повернення об`єкта оренди. Детальніше тут.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!