Київ

У Ворзелі на Київщині планують побудувати нову школу і дитсадок

988 0
У селищі не вистачало дитячих садочків, а росіяни ще й знищили один з них.
Візуалізація. Фото: Бучанська міська рада

Візуалізація. Фото: Бучанська міська рада

На Київщині у селищі міського типу Ворзель цього року очікується будівництво нової школи та садочка. Про це повідомляє Бучанська міської ради.

Двох дитячих садочків, які були у Ворзелі до початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, не вистачало для місцевих жителів. А тепер один з них зруйнували росіяни.

«Проте, завдяки вже підтвердженому фінансуванню в розмірі близько 200 мільйонів гривень, ми зможемо розпочати нове будівництво»,— йдеться у повідомленні.

В Бучанській міськраді також зауважили, що наразі із керівництвом області йдуть перемовини стосовно історичної будівлі Уварівського дому, яка потребує реставрації та може стати новим освітньо-культурним центром для Ворзеля. Зокрема, там можуть створити Французький квартал, але проєкт ще не затверджений.

Нагадаємо, на Київщині вже повністю та частково відновили 180 закладів загальної середньої та дошкільної освіти


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!