У всьому комунальному транспорті Києва проїзд можна оплатити карткою. Як розрахуватися

1182 0
Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою – 8 гривень.
Фото: Віталій Кличко

Фото: Віталій Кличко

Із середи, 26 жовтня, в Києві оплата за проїзд банківською карткою працює на всіх видах комунального громадського транспорту. Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора. Про це повідомив мер столиці  Віталій Кличкоє

Джерело: КМДА

«Від сьогодні оплата за проїзд банківською карткою працює на всіх видах комунального громадського транспорту, на всіх його маршрутах. Підключення маршрутів наземного транспорту розпочали 10 днів тому. І вже скрізь все працює», – пояснив він.

Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора.

Додамо, що сервіс дозволяє користуватися і застосунком «Київ Цифровий», і карткою киянина. Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою – 8 гривень. Якщо у людини є право на безкоштовний проїзд, на картці киянина повинна бути підключена та активована відповідна пільга.

Читайте також: Сенат Польщі визнав російський режим терористичним 

Нагадаємо, 15 жовтня в наземному комунальному громадському транспорті столиці розпочали підключення маршрутів, на яких можна буде розрахуватися за проїзд банківською карткою.

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!