У Києві ввели оплату проїзду банківською карткою у громадському транспорті

949 0
Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою — 8 гривень.
Фото: Facebook/Віталій Кличко

Фото: Facebook/Віталій Кличко

Від сьогодні, 15 жовтня, в наземному комунальному громадському транспорті столиці розпочали підключення маршрутів, на яких можна буде розрахуватися за проїзд банківською карткою. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

Для оплати проїзду потрібно прикласти банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора. Підтвердженням роботи системи на тому чи іншому маршруті є фірмові наліпки на валідаторах. 

Читайте також: До кінця місяця на вулиці Сверстюка в Києві частково обмежать рух. Схема

Сервіс дозволяє користуватися також і застосунком «Київ Цифровий», і карткою киянина. Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою — 8 гривень.

Якщо у вас є право на безплатний проїзд, на вашій картці киянина повинна бути приєднана та активована така пільга. 

Оплата проїзду банківською карткою вже доступна в автобусах за маршрутами 6, 21, 41, 46, 50, 59, 61, 70, 73, 79, 98, 99, 101, 102, 103, 114. 

Упродовж двох-трьох наступних тижнів система працюватиме вже на всіх маршрутах та в усіх видах комунального наземного громадського транспорту. 

Нагадаємо, столичні дорожники виконали ремонті роботи в Коломийському провулку в Голосіївському районі. Акцент зробили на оновленні тротуарів і підвищенні безпеки руху.

Антоніна Костик

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!