У Європі вирує аномальна спека. Яка максимальна температура

1226 0
У 16 містах Італії попереджають про «червоні» температурні показники.
Фото умовне

Фото умовне

По всій південній та центральній Європі вирує спека, а у 16 містах Італії попереджають про «червоні» температурні показники. Ці значення становлять загрозу навіть для здорових людей, а влада Італії застерігає від перебування надворі з 11:00 до 18:00.

Джерело: BBC Україна

Також у Греції за останні дні температура повітря досягла 40 градусів за Цельсієм. У зв’язку з відсутністю тінистих місць для відвідувачів закрили найпопулярніший туристичний пункт Афін – Акрополь. 

Читайте також: Якою буде погода цього тижня у Львові

Європейська космічна агенція попереджає, що в Італії, Іспанії, Франції, Німеччині та Польщі може бути екстремальна спека. 

Нагадаємо, що учора, 17 липня, увечері Львовом пройшлася сильна гроза. Внаслідок негоди стався розлив колектора на вул. Торф’яній, відбулось підтоплення, деякі будинки мають перебої з електропостачанням. Блискавка також влучила у два трансформатори.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!