У ЗСУ пояснили, чому росія рідше застосовує іранські дрони

1092 0
Вони не пристосовані до умов похолодання.
Фото умовне

Фото умовне

Росія почала значно рідше використовувати іранські дрони-камікадзе для ураження об’єктів інфраструктури України. Оскільки вони не пристосовані до використання в умовах похолодання.

Джерело: помічник командувача об’єднаних сил ЗСУ зі стратегічних комунікацій Євген Силкін в ефірі телемарафону.

«Будь-які літальні апарати, якими є дрони, виготовлені з пластику та з таких матеріалів, які чутливі до морозів та погодних умов. Ми маємо в даний час лише тренування бомбардувальної авіації, яка здійснює переміщення, яке тренується з дозаправкою в небі. А дрони поки що призупинили свою діяльність», – зазначив він.

Читайте також: Понад 10 ворожих дронів атакували Україну. Постраждало місто на Київщині

Нагадаємо, що в Британії завершились останні цьогорічні тренування українських військових. Канадські інструктори у координації з Армією Британії навчали їх із середини літа. Програма навчань військовослужбовців була зосереджена на індивідуальних навичках, необхідних для бойових дій на передовій, включно з поводженням зі зброєю, наданням першої допомоги на полі бою, польовими вміннями, тактикою патрулювання та законами збройних конфліктів.

Ірина Давосир

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!