Учитель зі Львова переміг у номінації «Вибір серцем» на національній премії для освітян

2490 0
Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні.
фото: 24 канал

фото: 24 канал

Сьогодні, 3 жовтня у Києві обирали найкращого вчителя України 2020 року. Так, у номінації «Вибір серцем» від телеведучої Наталі Мосейчук переможцем став Олег Швед зі Львова, який викладає українську мову і літературу. Про це повідомляють на сайті Нової української школи.

Переможцем премії Global Teacher Prize Ukraine став Василь Дяків – викладач всесвітньої історії, громадянської освіти, історії України та основ здоров'я Заліщицької державної гімназії (місто Заліщики, Тернопільська область).

Переможця обрало експертне журі із майже 3000 учасників. Василь Дяків отримає 250 тисяч гривень, поїздку на найбільшу світову освітню подію Global Education and Skills Forum 2021 та один рік безкоштовного навчання від організатора премії ГС «Освіторія».

Для довідки

Global Teacher Prize Ukraine  – це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Національну премію засновано в 2017 році ГС "Освіторія" після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!