Україна – Ірландія. Де дивитися матч Ліги націй

1443 0
Наразі українці мають 6 очок та очолюють групу 1 у дивізіоні B.
Збірна України в матчі Ліги націй/Фото: Getty Images

Збірна України в матчі Ліги націй/Фото: Getty Images

Сьогодні, 14 червня, збірна України з футболу проведе черговий матч у групі 1 дивізіону В Ліги націй УЄФА-2022/23.

Зазначимо, що Україна прийматиме Ірландію в польському місті Лодзь. 8 червня у Дубліні команда Олександра Петракова перемогла ірландців з рахунком 1:0. Наразі українці мають 6 очок та очолюють групу 1 у дивізіоні B. Ірландія, Шотландія та Вірменія набрали по 3 пункти.

Додамо, що на території України поєдинок у прямому ефірі транслюватимуть телеканали «Футбол» та «Україна» в ефірі каналу «Індиго TV», який також доступний на відеосервісі MEGOGO та платформа oll.tv. Початок матчу– о 21.45 за київським часом.

Читайте також: Збірна України здобула перемогу над Ірландією у Лізі націй

Нагадаємо, що 8 червня стартували матчі Ліги Націй. Збірна України розпочала свій шлях у дивізіоні В грою проти Ірландії на виїзді. Поєдинок відбувся в ірландському Дубліні на стадіоні Авіва. Тоді збірна України перемогла з рахунком 0:1. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!